Consultanta si
securitatea informatiei

Pentru ce ai nevoie de un detectiv particular ?

In epoca moderna, conceptul de securitate se refera atat la confidentialitatea si integritatea informatiilor, cat si la protejarea clientilor, angajatilor proprii si a valorilor companiilor, componente esentiale ale afacerii.

Din aceasta perspectiva, securitatea trebuie privita ca o investitie ce mentine si permite dezvoltarea afacerilor, reducand costurile operational, deschizand noi oportunitati, dar si ca o investitie in protectia afacerii, prevenind eventualul cost generat de impactul negativ al unui incident de securitate.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastra de securitate, specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere solutii care sa reduca la minimum riscurile, in asa fel incat, dumneavostra sa va ocupati in liniste de dezvoltarea afacerii:

Oferim consultanta pe probleme privind asigurarea securitatii companiei dumneavoastra si solutii personalizate de securitate, in conformitate cu cerintele legale si garantate la standardele internationale de management si executie;

Solutiile tehnice au in vedere cele mai eficiente dispozitive si tehnologii;

Procesul de implementare presupune alegerea celui mai bun furnizor de servicii, avand in vedere atingerea nivelului de performanta si a costurilor stabilite prin proiectul elaborat de noi si agreat de dumneavoastra;

Consultanta se va referi la alocarea resurselor financiare si la implementarea procedurilor operational, in scopul asigurarii standardelor de calitate stabilite. Informatia este o valoare importanta a afacerii. Confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei pot fi esentiale pentru mentinerea competitivitatii, a profitabilitatii, a legalitatii, precum si a imaginii comerciale.

Informatia este o valoare importanta a afacerii. Confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei pot fi esentiale pentru mentinerea competitivitatii, a profitabilitatii, a legalitatii, precum si a imaginii comerciale.

Companiile si sistemele lor informationale, se confrunta din ce in ce mai mult cu amenintari la adresa securitatii care provin din partea multor surse, dintre care cele mai importante sunt: actiunile concurentei, sisteme informatice insuficient protejate, lipsa procedurilor cu privire la circulatia documentelor in societate, actiuni ale partenerilor de afaceri, ale angajatilor, lipsa protectiei informative a convorbirilor telefonice sau a intalnirilor confidentiale.

Cupon reducere

5% - 25%

Din pretul standard pentru serviciile de
INVESTIGATIE sau SUPRAVEGHERE

Detalii cupon

De ce este necesara securitatea informatiei?

actiunile acestor surse pot imbraca forme variate, de la actiuni subtile ca frauda prin sistemele informatice sau spionaj, pana la actiuni violente, toate cu scopul de a obtine informatii confidentiale.

de cele mai multe ori, in goana lor dupa profit, companiile neglijeaza activitatea de protectie a informatiei, fie datorita mentalitatii conform careia "lor nu li se poate intampla nimic", fie pentru ca nu vor sa consume energie si timp pentru o activitate in care nu sunt specializati si pe care nu o inteleg.

in toate cazurile, o cerinta minima in asigurarea managementului securitatii informatiei, o reprezinta alegerea unui consultant specializat pe investigate si protectie informativa, care sa identifice bresele in sistemul de protectie si sa investigheze posibilele scurgeri de informatii.

Modalitatea de a lua contact cu un detectiv